Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Квітень » 2 » Поїздка лідерів до театру
09:51
Поїздка лідерів до театру

31.03.2018 учасники районної школи лідерів «NEW - формат» здійснили поїздку до м. Харкова на ХХІ фестиваль дитячої творчості, де переглянули виставу «Дочь разбойника…или так будет всегда!» зразкового театру дітей «Тимур» ім. В.Сідіна Основ’янського Будинку культури.

Вистава вразила тонким поєднанням гумору і драми, глибиною та філософським змістом. Основна думка, закладена у творі, актуальна і сьогодні, вона не просто розказує історію життя людства, дорослих і дітей, а спонукає кожного замислитись про свої мрії, свої дії по відношенню один до одного, про своє майбутнє. Тому ні хто з відвідувачів театру не залишився байдужим до подій, що розгорталися у сюжеті.

Особливо, глядачам сподобались сучасна подача матеріалу, музичний супровід і неймовірно реалістичні декорації.

Колектив Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості та лідери районного учнівського самоврядування висловлюють вдячність за подарунок та надану можливість переглянути виставу голові Чугуївської районної державної адміністрації М.М. Шошину, начальнику відділу освіти Бєлєвцовій Т.В. за виділення транспорту для здійснення поїздки.

Переглядів: 469 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: