Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Червень » 22 » Інтерактивний тренінг «Про права і правоохоронців»
12:04
Інтерактивний тренінг «Про права і правоохоронців»

21 червня 2017 року відбувся правоосвітній інтерактивний тренінг «Про права і правоохоронців» для вихованців, їх батьків та педагогів Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості. На базі Арт-клубу «Чемодан» у дружній, невимушеній атмосфері з учасниками тренінгу зустрілися старший інспектор ювенальної превенції Чугуївського ВП майор поліції Олексій Усевич та заступник голови Чугуївської правозахисної групи, екс-помічник міністра МВС з питань дотримання прав людини Юрій Чумак.

Представник поліції Олексій Усевич докладно розповів про основні вимоги та обмеження, встановлені для неповнолітніх, провів цікаву співбесіду щодо запобігання порушень законодавства та відповів на запитання, які цікавили дітей та дорослих.

Правозахисник Юрій Чумак презентував для перегляду мультфільми з серії «Ти і поліція», підготовлені Асоціацією українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціацією УМДПЛ).

У ході цікавої інтерактивної бесіди учасники тренінгу дізналися про те, як правильно поводитись з правоохоронцями, аби не наразитися на неприємності, отримали правові поради, а також пам’ятки, видані Асоціацією УМДПЛ.

  • тренінгу взяли участь близько 30 вихованців віком від 11 до 15 років з ЗНЗ району.

Адміністрація Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості вдячна Юрію Чумаку за організацію та проведення тренінгу та сподівається на подальшу плідну співпрацю з Чугуївською правозахисною групою.

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

      

 

Переглядів: 471 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: