Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Вересень » 29 » Арт-пікнік «Поруч з Європою», присвячений святу «День працівників освіти»
11:14
Арт-пікнік «Поруч з Європою», присвячений святу «День працівників освіти»

28 вересня на базі Малинівської гімназії пройшов Арт-пікнік «Поруч з Європою», присвячений святу «День працівників освіти».

Метою та ідеєю цієї зустрічі було привітання та єднання працівників освіти Чугуївського району, в яких є безмежне бажання впроваджувати щось нове в розвиток освіти, тим самим наближаючись до Європейського союзу. Педагогічну зустріч, яка проходила в такому форматі вперше, започаткувала Чугуївська районна організація профспілки працівників освіти і науки України. Участь у святі прийняли 23 навчальних заклади Чугуївського району.

В першій частині арт – пікніку усі працівники ниви освіти були нагороджені грамотами, квітами та солодощами від Чугуївської районної державної адміністрації, Чугуївської районної ради та Чугуївської районної організації профспілки працівників освіти і науки України .

Після офіційної частини представники усіх навчальний закладів Чугуївського району мали можливість показати свої творчі виступи, які заздалегідь готували. Своїми творчими номерами вони привітати усіх з професійним святом.

 У фіналі свята на всіх чекав подарунок від районної організації профспілки - виступ Харківської шоу-студії «Shop Show», в якому глядачів здивували фокусами з рідким азотом та пригостили морозивом, яке приготували перед глядачами. 

На святі була створена дружня атмосфера, де усі мали можливість поспілкуватися, перекусити, привітати своїх колег та подивитися на привітання інших колективів. Арт-пікнік «Поруч з Європою» пройшов на високому рівні, учасники та гості були задоволені.

 

 

Переглядів: 436 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: