Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Березень » 30 » Бал Весни для лідерів учнівського самоврядування
09:57
Бал Весни для лідерів учнівського самоврядування

29.03.2018 року на базі Чугуївського районного Будинку культури пройшов Бал Весни для лідерів районного учнівського самоврядування «NEW – формат».

Бал Весни – це захід, який присвячений закінченню навчання лідерів районного учнівського самоврядування в Школі Ділового Етикету та врученню сертифікатів.

«Школа Ділового Етикету» - це новий перспективний освітньо-психологічний проект формування практичних життєвих компетентностей підростаючого покоління, який дає змогу зрозуміти, що настає час великих викликів та великих можливостей!

Засновник проекту – творчий колектив Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості, який з 2011 року є координатором районної школи лідерів.

Мета проекту: розвиток життєвих компетентностей сучасної учнівської молоді, формування у них навичок етичної ділової поведінки, впевненості у собі, надання їм інструментів, які дозволять розкрити себе, створити свій власний унікальний діловий імідж та стиль, обрати свій шлях та практикувати в майбутньому відповідальне лідерство на благо своєї країни.

На заході були присутні заступник голови районної державної адміністрації Волоцкова В.М., начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Кулешова Т.В., директор КУ «Чугуївський районний Будинок культури» Сенченко Т.І., представники відділу освіти, заступники директорів з виховної роботи, партнери Центру дитячої та юнацької творчості – представники різних сфер бізнесу, які допомагали в організації та проведенні занять у Школі ділового етикету, а саме кафе «Fashaion», компанія Mary Kay, які працюють у напрямку візажу, вони допомогли учасницям балу виглядати неперевершено.

Батьки та друзі лідерів прийшли підтримати і розділити радість від весняної зустрічі.

Протягом трьох місяців проходило навчання у школі лідерів за трьома напрямками: вивчення основ класичного вальсу, ознайомлення з основами ділового стилю одягу, з основами класичного європейського столового етикету.

Сертифікати про закінчення навчання та подарунок від голови районної державної адміністрації (квитки-запрошення на виставу «Дочь разбойника…или так будет всегда», яка буде проходити в театрі для дітей «Тимур» ім. В.Сідіна Основ’янського Будинку культури м. Харкова в рамках ХХІ фестивалю дитячої творчості) лідерам районного учнівського самоврядування в Школі Ділового Етикету вручила заступник голови районної державної адміністрації Волоцкова В.М.

Свій настрій та враження лідери висловили словами: «Ми вдячні кураторам та організаторам проекту. Всі знання, які ми отримали під час навчання в школі, допоможуть нам в майбутньому житті стати лідерами та досягти успіху в бізнесі».

Переглядів: 307 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: