Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості ініціює впровадження соціально-освітнього проекту "Обдарованість".
11:23
Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості ініціює впровадження соціально-освітнього проекту "Обдарованість".

З метою підтримки обдарованої учнівської молоді Чугуївського району, розвитку їх здібностей та умінь за ініціативи соціального педагога та практичного психолога Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості Сафронової В.І. і Шляхти Е.С. 18.10.2017 у приміщенні Art-club "CHEMODAN" відбулась перша зустріч-знайомство з талановитими, у будь-якій сфері, учнями району. Вона пройшла у тренінговій формі. Діти мали змогу розказати про себе і свої здібності, виконати вправи на розвиток креативності та переглянути мотиваційний соціальний відеоролик "У кожній людині сонце...".

У Концепції Нової української школи підкреслено, що у сучасному світі дитині недостатньо лише знань, необхідні ще й навички користування ними. Знання та вміння, взаємопов’язані з ціннісними установками дитини, формують її життєві компетентності, необхідні для успішної самореалізації у житті, навчанні та праці.

Особливої уваги потребують талановиті в різних сферах діяльності діти з емоційно-чуттєвим світосприйняттям.

Переглядів: 336 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: