Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Лютий » 19 » І районна батьківська конференція
10:24
І районна батьківська конференція

16 лютого 2018 року за ініціативи відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації на базі КУ»Чугуївський районник Будинок культури» відбулась І районна конференція батьків.

Колектив ЧРЦДЮТ підготував відкриття заходу,в якому лідери районного учнівського самоврядування та колектив естрадної пісні «Фламінго» висловили своє ставлення до реформи в освіті та суспільстві.Відеоролик «Обличчя..»,флешмоб під назвою «Ми- молодь,не можем інакше..»,оптимістична пісня «Добрий ранок,Україно»,а також перформанс,під час якого вихованці запустили у глядацьку залу паперові літаки з побажаннями дітей до батьків,не залишити байдужими учасників конференції.

Під час заходу батьки отримали інформацію про реформи,які відбуваються в освіті,про виконання батьками обов_язків щодо виховання дітей,про необхідність вакцинації дітей,про сімейні форми влаштування дітей-сиріт та дітей,позбавлених батьківського піклування,а також отримати відповіді на свої запитання та прийняти участь у анкетуванні щодо організації освітнього процесу у навчальних закладах.


Переглядів: 352 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: