Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Березень » 2 » ІІ Чугуївський районний дитячий фестиваль соціальних роликів та короткометражних фільмів «Открытый взгляд»
11:58
ІІ Чугуївський районний дитячий фестиваль соціальних роликів та короткометражних фільмів «Открытый взгляд»

10 квітня 2015 року у Чугуївському районному Будинку культури відбудеться ІІ Чугуївський районний дитячий фестиваль соціальних роликів та короткометражних фільмів «Открытый взгляд» (далі Фестиваль), який проводиться з ініціативи Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості Чугуївської районної ради Харківської області. Фестиваль проводиться за підтримкою Чугуївської районної ради, Чугуївського районного відділу освіти, комунальної установи «Чугуївський районний Будинок культури». Інформаційну підтримку Фестивалю здійснює ТРК «Слобожанка», газета «Красная звезда», дитяча ТВ програма «ОбовсёмКа».

Фестиваль проводиться серед дитячих колективів шкіл м. Чугуєва та Чугуївського району, гуртків позашкільних навчальних закладів, колективів окремих авторів та всіх бажаючих віком від 6 до 18 років.

Для участі у Фестивалі необхідно підготувати відеоролик соціального характеру тривалістю не більше 3 хв. або короткометражний фільм тривалістю не більше 5 хв. в одній або декількох номінаціях, що відповідають цілям і завданням Фестивалю. Робота може бути знята будь-якими засобами відео зйомки (відеокамера, цифровий фотоапарат, мобільний телефон і так далі).

 

УМОВИ та ЗАЯВКА

Переглядів: 511 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 Сергей  
а как принять участие? к кому нужно подходить и т.д ?

2 Сергей  
извените не заметил в низу)

3 Оксана  
Когда начнется голосование?

4 Admin  
0
Ознакомтесь с условиями проведения фестиваля. Они прикреплены к новости. В условиях вы найдете перечень номинаций и порядок определения победителей. Будем рады вашему участию.

Ім`я *:
Email *:
Код *: