Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Лютий » 26 » Інтенсив-тренінг "Фестиваль від А до Я. Технології та практика event management»
12:38
Інтенсив-тренінг "Фестиваль від А до Я. Технології та практика event management»

        25 лютого 2016 року у Чугуївському районному Центрі дитячої та юнацької творчості Чугуївської районної ради Харківської області відбувся інтенсив-тренінг «Фестиваль від А до Я. Технології та практика event management» для лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Чугуївського району.

        Колектив ЧРЦДЮТ знаходиться у числі тих, кого хвилюють актуальні для всього світу питання необхідності наближення знань до життя.

       Тому інтенсив-тренінг став потужним профорієнтаційним заходом, у ході якого лідери спробували себе у ролі справжніх event-менеджерів, дізналися, як правильно організувати будь-який захід, а саме: обрати місце проведення, запросити гостей, артистів, домовитися з підрядниками, скласти сценарій та кошторис запланованого заходу.

      Учасники тренінгу мали змогу поспілкуватися із помічником організатора І Київського фестивалю популярної культури «Kyiv Con», волонтером          VІ Одеського міжнародного фестивалю Христиною Чехачовою, яка ознайомила присутніх із принципами нелегкої, але дуже цікавої волонтерської роботи на телевізійних фестивалях. Працюючи у групах,  лідери розробили стратегію PR-кампанії ІІІ районного фестивалю соціальних роликів та короткометражних фільмів «Відкритий погляд».

Приємною несподіванкою стало знайомство з креативним харківським оператором-постановником Максимом Демиденком, завдяки якому учасники тренінгу взяли участь у  професійній відеозйомці рекламного ролику фестивалю.

Набуті під час інтенсив-тренінгу знання, уміння та навички  лідери зможуть застосувати 27 квітня поточного року, ставши волонтерами ІІІ районного фестивалю соціальних роликів та короткометражних фільмів «Відкритий погляд».

 Посилання на  фото: https://vk.com/album-113631288_228706303

Переглядів: 363 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: