Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2014 » Жовтень » 14 » Конференція Харківської обласної ради старшокласників
17:08
Конференція Харківської обласної ради старшокласників

 

11 жовтня 2014 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася звітно-виборча конференція Харківської обласної ради старшокласників. На обласній конференції Чугуївський район представляв лідер чугуївської районної школи лідерів «NEW-формат» Коломієць Денис (учень 11 класу  Малинівської гімназії).

    На конференції були присутні делегати з 27 районів (міст) Харківської області, крім лідерів Богодухівського, Борівського, Золочівського, Ізюмського, Первомайського, Сахновщинського районів.

Лідери учнівського самоврядування презентували проекти, що реалізуються у районах (містах) області протягом 2014 року.

Представник Чугуївської районної школи лідерів «NEW − формат» Денис Коломієць презентував роботу дитячої телестудії «Обовсемка», проект соціальної відповідальності «Все залежить від нас», в рамках якого проводились: тренінг в колі «Дружба в епоху інтернету»; інтерактивний семінар «Територія здоров’Я»; ток-шоу «Відверта розмова»; диспут «Учнівське самоврядування «ЗА» і «ПРОТИ»»; районний фестиваль соціальних роликів.

Члени Нововодолазької районної ради старшокласників «МОДЕМ» розповіли про допомогу школярів бійцям АТО та проведення у школах району флешмобу «Герб», фотовиставки «Моя Україна − єдина країна».

Лідери Лозівської районної ради старшокласників «Стожари» презентували акцію «Зігрій солдата АТО»; делегати Лозівської міської ради «Нова хвиля» розповіли про проект «День миру», акцію «Ми − проти війни!», а також показали відеофільм про участь у Всеукраїнській акції «Хвиля доброти», присвяченій Міжнародному дню людей похилого віку.

Президент Шеченківської районної спілки старшокласників «Сузір’я» Ясинова Дарина розповіла про проект «Допоможемо бійцю АТО» і запропонувала лідерам обласної ради долучитися до благодійної акції у рамках проекту на допомогу 20-річному солдату Коваленку Олександру, який у травні 2014 року отримав тяжке поранення голови.

     Лідери Зміївської районної ради старшокласників «Нове покоління лідерів» проінформували про проведення Дня відкритих дверей у районній державній адміністрації та заходу «Чай із мером», про випуск з жовтня 2014 року газети «Нове покоління лідерів».

     На конференції були обрані члени Харківської обласної ради старшокласників на 2014/2015 навчальний рік. Створено координаційну раду, до якої увійшли наступні лідери учнівського самоврядування:

1.     Бадяєв Олександр, член Лозівської районної ради старшокласників «Стожари»;

2.     Черненко Анна, член Харківської ліги старшокласників;

3.     Злобіна Анастасія, член Дергачівської районної ради старшокласників;

4.     Полоз Альбіна, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;

5.     Бречко Анастасія, член Красноградської районної ради старшокласників;

6.     Тарасов Влад, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;

7.     Боцман Кристина, член Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля»;

8.     Мироненко Ангелина, член Чугуївської міської ради старшокласників;

9.     Пишний Андрій, член Первомайської міської ради старшокласників «ORIKA»;

10.  Семчук Марина, член Чугуївської міської ради старшокласників.

      Під час проведення конференції у рамках проекту Харківської обласної

ради старшокласників «Академія управлінської майстерності» відбувся тренінг із самоменеджменту, що проводила Мельман В.О., директор Центру довузівської підготовки Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Переглядів: 480 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: