Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2013 » Грудень » 17 » Лідерами не народжуються – лідерами стають
22:27
Лідерами не народжуються – лідерами стають



17.12.2013 на базі Районного будинку культури Чугуївським районним Центром дитячої та юнацької творчості проведено семінар-практикум для лідерів районного учнівського самоврядування «NEW-формат» за темою «Ораторське мистецтво – запорука успішного лідера». Семінар складався з  теоретичної та практичної частин. Підчас теоретичної частини учасники семінару отримали необхідні знання про існуючі правила ораторського мистецтва. Куратор районної школи лідерів «NEW-формат» Даценко І.В. на прикладах та за допомогою презентаційного матеріалу акцентувала увагу на деталях підготовки доповідей та виступів. Психологом ЧРЦДЮТ Шляхтою Е.С. проведено тестування, за результатами якого кожен зміг узнати рівень своїх лідерських здібностей.

Практична частина запам’яталась учасникам тим, що вона мала оригінальний формат і пройшла у вигляді ток-шоу «Відверта розмова». Ведучою ток-шоу Курукіною Т.І. піднімалися питання та проблеми, що бентежать сучасну молодь: любов, ненависть, дружба та вірність. Діти приймали активну участь у обговоренні, були відвертими та щирими.

Наприкінці зустрічі учасники обмінялись враженнями  та записали відео лист - привітання з новорічними святами.

Переглядів: 441 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: