Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2013 » Грудень » 2 » Майстер-клас для керівників танцювальних та театральних колективів Центру
11:57
Майстер-клас для керівників танцювальних та театральних колективів Центру

30 листопада 2013 року на базі РБК відбувсямайстер-клас для керівників  танцювальних та театральних колективів Центру. Керівникгуртка хореографічного танцюКузнецова Таїсія Андріївна продемонструвала високий рівень підготовки вихованців  молодшої та старшої вікових груп, ознайомила присутніх з концертною програмою хореографічногобалету «Юсалія».

У першій частині заняття молодша група продемонструвала вміння легко, пластично рухатися, погоджуючи рухи з формою музичного твору, чітко та своєчасно переходити від одного руху до другого, відчуваючи закінчення, поділ музичної фрази. Керівником гуртка були використані ігрові вправи на розвиток відчуття характеру та темпу музики, під час яких діти не тільки танцювали, але й співали.

Вихованці старшої групи  продемонстрували вміле володіння тренажу класичного танцю  біля станка та на середині зали, а також виконали деякі  концертні номери  із танцювального репертуару. 

Присутні були вражені майстерністю виконання хореографічним балетом «Юсалія» танців різних напрямів, від українського народного до класичного балету.

Керівник гуртка  Кузнецова Таїсія Андріївна підготувала для педагогів Центру практичні матеріали з підбором вправ для виконання танцювальної розминки, партерного екзерсису та класичного тренажу  із супроводжувальним музичним матеріалом. 

Переглядів: 487 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: