Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Грудень » 7 » Мала академія наук України (МАН) – можливість для самореалізації та професійної орієнтації юних науковців!
15:32
Мала академія наук України (МАН) – можливість для самореалізації та професійної орієнтації юних науковців!

6 грудня 2017 року захист науково-дослідницьких робіт з таких наукових відділень: мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства; математики; технічних наук.

Організатори заходу – Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості створили сприятливі умови проведення районного конкурсу. Захист робіт відбувся у приміщенні районного будинку культури в арт-клубі «Чемодан».

Особливу увагу колектив Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості приділив зустрічі учасників конкурсу та проведенню організаційної частини заходу.

Цього року юні науковці мали можливість продемонструвати свої здібності у напрямку філології, мистецтвознавства, фольклористики, мовознавства, математики та технічних наук.

В конкурсі взяли участь юні науковці 8-11 класів з 6 шкіл району: Новопокровський НВК, Малинівська гімназія, Малинівська ЗОШ І-ІІІ ст., Волоховоярський НВК, Старогнилицький НВК, Кочетоцька ЗОШ І-ІІІ ст. та з Чкаловської об’єднаної територіальної громади (Коробочинський НВК, Чкаловський НВК).

Захист науково-дослідницьких робіт відбувся в атмосфері взаєморозуміння та поваги до виступаючих. Різноманітна тематика робіт не засмутила учасників конкурсу. Всі учні були не тільки активними слухачами, але й проявляли велику зацікавленість науковими роботами. Доказом чого стала активна кваліфікована участь юних науковців у веденні дискусії. Компетентність та вичерпаність відповідей, вільне володіння матеріалом, вміння аргументувати та розкривати тему роботи, культура спілкування деяких учасників вразила членів журі. Багато робіт викликали дуже активну дискусію.

Наприкінці заходу були підведені підсумки конкурсу-захисту, визначені переможці районного етапу конкурсу, проведена робота психологів ЧРЦДЮТ з учасниками конкурсу-захисту та обговорення виступів під час брейк-кави.

Переглядів: 348 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: