Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2013 » Грудень » 11 » Мала академія наук України (МАН) – можливість для саморозвитку та професійної орієнтації юних науковців!
13:51
Мала академія наук України (МАН) – можливість для саморозвитку та професійної орієнтації юних науковців!

10 грудня 2013 року у районному будинку культури відбувся заключний етап районного конкурсу  науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН – захист  науково-дослідницьких робіт. На розгляд журі було подано 19 науково-дослідницьких робіт з  таких наукових відділень: філології та мистецтвознавства; мовознавства; хімії та біології, екології та аграрних наук; фізики та астрономії; комп’ютерних наук. Дорече, роботи з відділення комп’ютерних наук за час існування Малої академії наук на рівні районного етапу представлені вдруге. В конкурсі-захисті взяли участь юні науковці 8-11 класів з 13 шкіл району: Новопокровський НВК, Коробочинський НВК, Іванівський НВК, Малинівська гімназія, Малинівська ЗОШ І-ІІІ ст., Волохово’ярський НВК, Зарожненський НВК, Базаліївська ЗОШ І-ІІІ ст., Есхарівська ЗОШ І-ІІІ ст., Чкаловський НВК, Кочетоцький НВК,  Мосьпановський НВК, Старогнилицький НВК.

Організатори заходу – Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості, створили максимально сприятливі умови проведення районного конкурсу. Захист робіт проходив у двох приміщенням РБК. Всі  приміщення були відповідно технічно оснащені для проведення якісної презентації науково-дослідницьких робіт.

Особливу увагу колектив Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості приділив зустрічі учасників конкурсу та проведенню організаційної частини заходу. Для учасників була організована фото сесія біля рекламного банера «МАН», проведено експрес--інтервю з учасників районного конкурсу МАН  та організована  брейк-кава.   Експрес--інтервю проходило у рамках нового проекту Центру «Дитяче телебачення «ОбовсемКа». Відповіді на  серйозні  питання  отримала юна  журналістка Ірина Грідіна, вихованка ЧРЦДЮТ, учасниця  творчої групи «Стимул».

Захист науково-дослідницьких робіт відбувся  в атмосфері взаєморозуміння та   поваги до виступаючих.  Різноманітна тематика робіт не засмутила учасників конкурсу. Всі  учні були не тільки активними слухачами, але й проявляли велику зацікавленість науковими роботами.

Наприкінці заходу були підведені підсумки конкурсу-захисту, визначені переможці районного конкурсу.  

Переглядів: 461 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Alina  
Вопрос 2. Горбатого могила исправит. Углеватая Алина. Моспановский УВК

2 Admin  
Вітаємо Вас з перемогою!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: