Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Січень » 26 » Найбільшим потенціалом і шансом України є наша молодь: покоління, яке мислить, прагне, творить і готове брати на себе відповідальність.
14:15
Найбільшим потенціалом і шансом України є наша молодь: покоління, яке мислить, прагне, творить і готове брати на себе відповідальність.

25 січня 2018 року в Чугуївському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулась зустріч з лідерами учнівського самоврядування освітніх закладів в рамках роботи районної школи «NEW-формат». На зустрічі були присутні начальник відділу освіти Бєлєвцова Т. В., методист відділу освіти Крицина Л. І. та представники факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури та мистецтв.

Семінар-практикум проходив за темою: «Лідерство як соціальний феномен». У семінарі взяли участь 19 лідерів з 9 освітніх закладів району та куратори учнівського самоврядування шкіл. В ході зустрічі відбулось знайомство з лідерами; тренінгові вправи на розуміння та сприйняття лідерських якостей; інтернет-опитування щодо запиту дітей на позашкільну освіту.

Куратор районної школи лідерів «NEW-формат» Сафронова Вікторія (практичний психолог ЧРЦДЮТ) ознайомила лідерів з новим проектом «Школа ділового етикету», який включає в себе практичні заняття за трьома напрямами: основи класичного бального танцю, імідж сучасної ділової людини, столовий етикет.

Вивчення основних вправ класичного бального танцю (тренер Самойленко Т. Р.), перегляд відео матеріалу про деякі правила столового етикету, інтерактивне спілкування з гостями семінару, оперативна відеозйомка привітання ректора Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського, фотографування, чаювання, обмін враженнями…. А ще можливість безкоштовної поїздки до Київського національного університету культури та мистецтв на День відкритих дверей.

Все це дало змогу зрозуміти дітям, що настає час великих викликів і великих можливостей!

Лідери районної школи «NEW-формат» вважають, що саме вони здатні вести за собою, брати на себе відповідальність, творити та бути прикладом для інших. Це нове покоління українців. Для них немає нічого неможливого, вони талановиті та вільні. Саме вони здатні змінити не тільки Україну, але й світ!

Переглядів: 339 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: