Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Грудень » 30 » Новорічна вистава "Під покровом ночі ..."
15:24
Новорічна вистава "Під покровом ночі ..."

     29 грудня 2015 року  Чугуївським районним Центром дитячої та юнацької творчості проведено новорічне свято для дітей пільгового контингенту та обдарованих дітей району.

     Свято відбулось на базі КУ «Чугуївський районний Будинок культури». У новорічній виставі «Під покровом ночі…» та розважально-ігровій програмі біля ялинки були задіяні педагоги Центру та близько 100 вихованців гуртків.

     На новорічній  виставі діти району стали свідками детективної історії викрадення зірки з неба та її пошуками. Зустріч з улюбленими персонажами Карлсоном, Маленьким принцем, Фрекен Бок та її зірковою колекцією, Знайкою та його друзями на казковому даху подарувала дітям незабутні хвилини новорічного чародійства. А ще яскраві хореографічні та вокальні номери, надзвичайні сценічні костюми та образи, акторська майстерність юних артистів та іскрометний гумор нікого не залишили байдужими. Щасливого нового року та веселих зимових канікул побажали дітям головні герої новорічної вистави «Під покровом ночі…».

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 402 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: