Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Грудень » 29 » Новорічний театралізований концерт «Конфетті-шоу»
10:26
Новорічний театралізований концерт «Конфетті-шоу»

28 грудня 2017 року справжнім казковим подарунком для дітей Чугуївського району став новорічний театралізований концерт «Конфетті-шоу», який підготували педагоги та вихованці Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості.

Усіх присутніх з новорічними святами привітали голова Чугуївської районної державної адміністрації Шошин М.М. та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Бєлєвцова Т.В.

Протягом всього концерту глядачів розважали веселі ведучі-конфеті: Блестинка, Мандаринка та Серпантинка, які влаштували справжній карнавал новорічних виступів дитячих творчих колективів.

Дітей Чугуївського району зустрічали казкові персонажі, які на імпровізованому танцювальному майданчику розважали гостей. З особливим захопленням діти спілкувалися з чарівником та мали змогу подивитися у майбутнє, діставши своє новорічне ясновидіння. Великим подарунком для дітей став арт-куточок, де Мальвіна разом з помічницею розмальовували дитячі обличчя аквагримом.

Усі учасники театралізованого концерту отримали солодкі подарунки від районної державної адміністрації.

Святковий настрій та справжня новорічна атмосфера панували протягом всього заходу, а залишити яскраві спогади про свято допомогла тематично облаштована фотозона «Новий Рік».

Переглядів: 337 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: