Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Січень » 29 » Обирай своє майбутнє!
13:39
Обирай своє майбутнє!

27 січня 2018 року майбутні випускники Чугуївського району завітали до Київського національного університету культури і мистецтв на День відкритих дверей. Делегацію у складі 35 учнів з 10 освітніх закладів району очолили заступник голови Чугуївської районної державної адміністрації Волоцкова В. М., начальник відділу освіти Бєлєвцова Т. В. До складу делегації також увійшли вихованці Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості, лідери районної школи «NEW – формат», методист Храмцова О. І.

Разом з нашою делегацією майже 1400 абітурієнтів з різних куточків України (з міст Харківської, Донецької, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Рівненської і Запорізької областей) завітали на День відкритих дверей до Університету культури, щоб побачити все на власні очі та надихнутись.

Делегація Чугуївського району першою прибила на День відкритих дверей, гостинний прийом розпочався із
смачного сніданку та знайомством з представниками штабу «Абітурієнт 2018». Нашу делегацію супроводжувала президент зіркового клубу лідерів.

Протягом дня майбутні ми побували у навчальних аудиторіях та фахових інноваційних лабораторіях Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; Факультету журналістики і міжнародних відносин; Факультету кіно і телебачення; Факультету режисури і шоу-бізнесу; Факультету економіки, права та інформаційних технологій; Факультету хореографічного мистецтва; Факультету дизайну і реклами; Факультету музичного мистецтва; Факультету культурології.

Особливо вразив нашу делегацію ресурс виша для реалізації якісного навчального процесу: мультимедійні учбові центри; наукові лабораторії ресторанного сервісу та міжнародного туризму; лінгафонні та комп’ютерні лабораторії; сучасні фотостудії та відео-монтажні; доступ до наукових баз наукових бібліотек світу.

Найяскравішою подією Дня відкритих дверей стала зустріч із Михайлом Поплавським.

Одним з позитивних моментів відвідування університету стало знайомство з ректором Київського університету культури Пилиповим В. І. та укладання договорів про співпрацю між університетом та Чугуївським районним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді в особі директора Артеменко І. П. та Чугуївським районним Центром дитячої та юнацької творчості в особі в. о. директора Храмцової О. І. Предметом та метою договорів є спільна діяльність, спрямована на створення умов для максимального розвитку індивідуальних здібностей учнів району в галузі освіти та науки, здійснення заходів, спрямованих на проведення професійної орієнтації випускників.

Несподіванкою для керівників делегації Чугуївського району стало особиста зустріч з ректором Київського національного університету культури і мистецтва Поплавським М. М., який пообіцяв найближчим часом завітати до Чугуївщини.

  • цьому знайомство з м. Київ не закінчилось. Делегація Чугуївського району вирушила в екскурсійний маршрут історичними місцями столиці України. Роль екскурсовода із задоволенням взяла на себе Бєлєвцова Тетяна Владиславівна. Кожен отримав величезний заряд позитивної енергії від панорами головної річної артерії України – Дніпра; від златоглавої Київо-Печерської лаври та серця столиці – майдану Незалежності.

День промайнув неймовірно швидко. Молодь була вражена інформативною екскурсією, цікавим та повчальним спілкуванням із Михайлом Поплавським, викладачами і студентами вишу, красотами Києва. Учні зазначили, що такої неймовірної піднесеної атмосфери не відчували ще ніколи, а тому багато хто вирішив стати частиною великої студентської родини Університету культури!

Переглядів: 341 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: