Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Лютий » 29 » Презентація відеокліпу Олександра Кватри
17:29
Презентація відеокліпу Олександра Кватри

     

    27 лютого 2016 року вихованці театральної студії  «Індиго» Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості Чугуївської районної ради Харківської області (керівник гуртка  Пономарьова Р.М.) взяли участь у презентації кліпу та концертної програми «Україна» ОЛЕКСАНДРА КВАРТИ. Дійство відбулося на базі Чкаловського Будинку культури.

        У процесі зйомки відеокліпу та співпраці із співаком діти мали змогу поринути у акторську професію, дізнатися про роботу на знімальному майданчику, отримати навички акторської майстерності, поспілкуватися із патріотично налаштованою людиною.

     Організатором зустрічі Олександра Кварти з мешканцями та гостями селища Чкаловське стала депутат Чугуївської районної ради Харківської області   Пономарьова Р.М.

         Сподіваємось на наступні цікаві та яскраві зустрічі!

         23-24 березня поточного року вихованці ЧРЦДЮТ запрошені на екскурсію до Харківського академічного театру ім. О.С.Пушкіна, де на них чекають нові знання та позитивні емоції. 

Переглядів: 422 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: