Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Листопад » 9 » Про проведення засідання Харківської обласної ради старшокласників
08:31
Про проведення засідання Харківської обласної ради старшокласників

Відповідно до Плану роботи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» на 2016 рік 12 листопада  2016 року з 9.30 до 15.00 відбудеться засідання Харківської обласної ради старшокласників на базі  Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (м. Харків, вул. Сумська, 37, каб. № 36) в рамках Міжнародного проекту «Школа діалогу». 

До участі в засіданні запрошуються 1 постійний член органу учнівського самоврядування  району (міста) Харківської області та 1 координатор від районної (міської) ради старшокласників, які відвідували ці заходи протягом жовтня-грудня 2016 року.

 Реєстрація учасників 12 листопада ц.р. до 9.20.

Звертаємо увагу,   під час заходу відбудеться волонтерська акція Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО», присвячена 25-річчю Збройних Сил України,  в рамках проведення якої необхідно зібрати для бійців Збройних Сил України  вітальні листівки (листи) школярів, солодощі, продукти харчування тощо.

 

 

 

Переглядів: 343 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: