Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Листопад » 5 » Про збір інформації щодо підтримки петиції
15:18
Про збір інформації щодо підтримки петиції

Шановні колеги!

Інформуємо вас, що 29 жовтня 2015 року відбулося засідання пленуму Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України, на якому було розглянуто питання щодо законопроекту «Про освіту».

Учасники пленуму висловили категоричні заперечення з приводу намірів скасування державних гарантій щодо рівня оплати праці педагогічних, науково-педагогічних працівників та спеціалістів закладів освіти, житлово-побутового забезпечення педагогічних працівників сільської місцевості, селищ міського типу і пенсіонерів з їх числа, гарантій щодо фінансового забезпечення освітньої галузі.

Направляємо вам постанову пленуму ЦК Профспілки від 29.10.2015 № Пл-Х-3-1 «Про позицію Профспілки щодо проекту закону «Про освіту» та збір підписів на її підтримку» (додається).

Просимо звернути увагу на п.1 та  п.2 постанови пленуму ЦК Профспілки і активно взяти участь у зборі підписів на підтримку зазначеної постанови.

Також звертаємо вашу увагу на необхідність підтримати електронні петиції:

  • щодо відновлення гарантій, передбачених ст. 57 Закону України "Про освіту" щодо розмірів середніх посадових окладів працівників освіти

(https://petition.president.gov.ua/petition/12582);

  • про надбавку за престижність педагогічної праці

(https://petition.president.gov.ua/petition/1583);

  • щодо відновлення оплати санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування

(https://petition.president.gov.ua/petition/10961);

  • про підняття розміру мінімальної академічної та соціальної стипендій до розміру прожиткового мінімуму з розрахунку на одну особу на місяць, як записано в п.6 ст. 62 Закону України "Про вищу освіту" від 01.07.2014

(https://petition.president.gov.ua/petition/1450).

 

Звертаюсь до членів профспілкової організації ЧРЦДЮТ відповідально віднестись до проведення заходу та взяти участь у зборі підписів, підтриманні зазначених електронних петицій.

 

З повагою,

 

                  Голова профспілкового комітету ЧРЦДЮТ                                                                               О. І. Храмцова

Переглядів: 467 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: