Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Березень » 16 » Продовжується реалізація проекту «Школа ділового етикету» за участю лідерів учнівського самоврядування освітніх закладів району
16:48
Продовжується реалізація проекту «Школа ділового етикету» за участю лідерів учнівського самоврядування освітніх закладів району

Діловий стиль – це стиль впевнених і професіональних людей, які постійно розвиваються та працюють над власним іміджом, створюють враження організованих, вдумливих та надійних партнерів, з якими приємно мати будь-яку справу!

Під такою назвою 15 березня 2018 року відбулась чергова зустріч з лідерами районного учнівського самоврядування у рамках «Школи ділового етикету». «Імідж сучасної ділової людини» - тема інтенсив-тренінгу. Головне мета зустрічі: ознайомити молодих людей з класичним діловим стилем одягу, який є «візитною карткою» та важливою складовою успіху у професії. Вимоги до жіночого та чоловічого ділового костюму, взуття, аксесуарів, основні принципи підбору кольорів, активне спілкування з учасникам, практичні поради – у програмі тренінгу. Після активного та змістовного спілкування в ході тренінгу лідери зробили висновок: «Універсальність, охайність та акуратність – основні правила зовнішнього ділового іміджа». Не зважаючи на строгий дресс-код у діловому стилі організатори заходу звернули увагу лідерів та тому, що не варто обмежувати себе, потрібно створювати свій власний НЕПОВТОРНИЙ стиль. Доказом тому стало проведення фотосесії «Розфарбуй своє життя - вибери свій стиль», де лідери маги змогу проявити свою індивідуальність та розкрити внутрішній творчий потенціал.

 

 

Переглядів: 328 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: