Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Лютий » 27 » Районна інтелектуальна гра для старшокласників «Що? Де? Коли?»
15:52
Районна інтелектуальна гра для старшокласників «Що? Де? Коли?»

Щороку Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості за підтримки відділу освіти Чугуївської державної адміністрації проводить районну інтелектуальну гру для старшокласників «Що? Де? Коли?»

Мета: популяризація різних форм інтелектуальної діяльності, в тому числі інтелектуальних ігор серед учнівської молоді, надання їй можливості реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал.

Запрошуємо до участі в грі команди загальноосвітніх навчальних закладів району (учні 8-11 класів).

Гра відбудеться 02 березня 2017 року о 9.00 на базі КУ «Чгуївський районний Будинок культури» (м. Чугуїв, вул. Гвардійська,13, мала зала).

Завдання команд: дати правильну відповідь на питання, поставлене ведучим.

Гра складається з 2-х турів по 15 питань у кожному. Три команди, які отримали найбільшу кількість балів за результатами 2-х турів змагаються у фіналі.

Переможці нагороджуються грамотами відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації. Команда, яка посіла І місце у районному етапі, представлятиме Чугуївський район на чемпіонаті Харківської області з гри «Що? Де? Коли?».

Склад журі:

Кривоніс В.О. – завідувач методичним кабінетом відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації;

Крицина Л.І. – методист з навчальних дисциплін та виховної роботи методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації; Кулинич А.Л. - методист з навчальних дисциплін та виховної роботи методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації.

Переглядів: 361 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: