Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Листопад » 30 » Районна школа лідерів «NEW – формат» на відкритті Школи розвитку «Академія управлінської майстерності»
09:50
Районна школа лідерів «NEW – формат» на відкритті Школи розвитку «Академія управлінської майстерності»

29 листопада 2017 року відбулось засідання районної школи лідерів «NEW – формат», під час якого було здійснено поїздку до Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії при Президентові України, де у рамках інноваційного проекту Інституту відбулося відкриття Школи розвитку «Академія управлінської майстерності».

Учасники школи лідерів Чугуївського району познайомилися з адміністрацією та педагогами Інституту, прийняли участь у бесіді з головою студентської ради Олександрою та її заступником Анною, прослухали цікаву та змістовну доповідь голови студентської ради про досвід їх роботи, де було висвітлено інформацію про структуру і завдання студентської ради, права і обов’язки членів студентської ради, організацію різноманітних заходів. Олександра поділилася своїми рецептами успіху та надала учням декілька практичних порад щодо реалізації своїх лідерських якостей. Анна представила свою презентацію про те як правильно ставити цілі та досягати їх.

У завершені учні прийняли участь у психологічному тренінгу «Лідерство», де обговорювали основні характеристики лідера, відповідали на питання «Що таке відповідальність» та виконали вправу «Лінія часу», яка дала змогу ближче познайомитися зі свої однолітками згадати та розказати про свої перемоги.

Переглядів: 342 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: