Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Квітень » 22 » Семінар практичних психологів та соціальних педагогів
14:22
Семінар практичних психологів та соціальних педагогів

21 квітня 2016 року на базі Есхарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар практичних психологів та соціальних педагогів за темою "Психологічний аспект у формування здоров`язберігаючої компетентності учнів", у якому взяла участь практичний психолог ЧРЦДЮТ Шляхта Елла.

Працівники психологічної служби відвідали тренінгове заняття у 7-А класі за темою "Здоровим бути модно". Заняття провела практичний психолог Лоскутова О.Л. Після відкритого заходу відбулося його обговорення. Значну увагу було приділено організації роботи щодо формування здоров`язберігаючої компетентності дітей шкільного віку.

Під час засідання районного методичного об’єднання практичні психологи та соціальні педагоги обговорили методи та форми роботи з вищезазначеної теми не тільки з учнями, а й з педагогами та батьками. Особлива увага була приділена роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Переглядів: 308 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: