Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Березень » 3 » Семінар психологічної служби Чугуївського району
15:10
Семінар психологічної служби Чугуївського району

03.03.2017 року на базі ЧРЦДЮТ у приміщенні арт-клубу «CHEMODAN» відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби навчальних закладів району за темою «Співпраця працівників психологічної служби з педагогами навчальних закладів щодо організації навчально-виховного процесу».

Семінар було присвячено актуальним проблемам професійної взаємодії рівноправної співпраці всіх учасників навчально-виховного процесу, адже у всіх спільна мета – дитина, її навчання та розвиток, збереження та захист психічного здоров'я і соціального благополуччя.

Метою діяльності практичного психолога та соціального педагога є не тільки психологічний супровід дитини, а й просвітницька робота з педагогічним колективом для налагодження широкої конструктивної співпраці у педагогічному колективі.

На семінарі практичний психолог і соціальний педагог ЧРЦДЮТ Шляхта Е.С. і Сафронова В.І. познайомили учасників семінару з досвідом роботи щодо їх співпраці с педагогами центру, розкрили основну мету та загальні завдання спрямовані на взаємодію всіх учасників навчально-виховного процесу. Продовженням семінару стало практичне заняття з елементами тренінгу. Де всі присутні мали змогу на власному досвіді відчути дію вправ, осмислити особисті інтереси, цінності, пріоритети та знайти шляхи і рішення складних ситуацій у роботі.

 

 

 

Переглядів: 359 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: