Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Листопад » 4 » Школа педагогічної майстерності "PLAN - B"
15:23
Школа педагогічної майстерності "PLAN - B"

03 листопада 2016 року відбулася зустріч з педагогами ЧРЦДЮТ у рамках школи педагогічної майстерності під назвою «PLAN B». Під час  проведення ШПМ було здійснено  диференційний підхід в організації методичної роботи з керівниками гуртків закладу.   

«PLAN B» – це комунікаційна, інтерактивна та психологічна робота з  педагогами Центру за напрямами:

 

  • навчальна програма від А до Я;
  • вернісаж новорічних ідей;
  • психолог і Я.

Концепція заходу – в його назві: щоб не трапилося, не опускайте руки, з будь-якої ситуації є вихід, завжди можна згенерувати альтернативний «план б». Саме креативні рішення  педагогічних проблем, інноваційні підходи в реалізації навчальної програми та організації новорічних свят, народжені в пошуках такого плану, були змістом школи педагогічної майстерності та головним інтересом. Точніше, одним з головних. Ще – професійне самоусвідомлення кожного з педагогів та їх потенціалу змін.

Сподіваємось, що нетрадиційна форма проведення методичних заходів в ЧРЦДЮТ стане на допомогу  педагогам закладу у реалізації їх власного творчого потенціалу та запланованих дій «плану б».

 

Переглядів: 319 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: