Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Лютий » 2 » Школа розвитку лідерів учнівського самоврядування «Академія управлінської майстерності»
10:49
Школа розвитку лідерів учнівського самоврядування «Академія управлінської майстерності»

31 січня 2018 року учасники Чугуївської районної школи лідерів «NEW – формат» відвідали Школу розвитку лідерів учнівського самоврядування «Академія управлінської майстерності», яка проходила в стінах Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Презедентові України.

Захід було відкрито директором Інституту проф. Бєловою Л.О., заступником директора Золотарьовим В.Ф. та деканом ФСЕУ Орлом Ю.Л. Учасникам було запропоновано новий формат проведення навчання: квест–гра «Студент на один день». Всі були розподілені на 3 підгрупи за напрямами підготовки, які відповідають спеціальностям на факультеті соціально-економічного управління Інституту. Під час гри, майбутнім абітурієнтам було запропоновано на один день уявити себе студентами ВИШу та відчути на собі усі особливості студентського життя. Крім того, з лідерами було проведено ознайомчі вступні заняття по обраним спеціальностям.

Завершився захід обговоренням усіх подій, якими був насичений цей день, а учасникам була надана можливість заповнити анкети «зворотнього зв'язку».

Переглядів: 332 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: