Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Стартував проект районної школи лідерів «NEW-формат» «Самоврядування. Ми знаємо, як це зробити»
12:56
Стартував проект районної школи лідерів «NEW-формат» «Самоврядування. Ми знаємо, як це зробити»

28 жовтня 2016 року  стартував соціальний  проект районної  школи лідерів «NEW-формат» «Самоврядування. Ми знаємо, як це зробити»,  метою якого є виховання та формування високоосвіченої, творчої, комунікативної патріотично налаштованої особистості, соціальної відповідальності, активної громадянської позиції учнівської молоді.

Ініціатори та виконавці проекту: лідери учнівського самоврядування «NEW-формат», куратор Даценко І.В.; юні журналісти TV-студії «ОбовсемКа», керівники Курукіна Т.І., Яськов С.А.

Організатор проекту: Чугуївський районний Центр дитячої та юнацької творчості Чугуївської районної ради Харківської області.

Першим етапом реалізації проекту стала зйомка Ток-шоу «101 вопрос к взрослому» .

На запис програми було запрошено заступника голови Чугуївської  районної державної адміністрації Волоцкову Валентину Михайлівну.

Лідерами районного учнівського самоврядування та юними журналістами TV-студії «ОбовсемКа» було задано  герою програми 43 питання з різних сфер життя та отримано стільки ж відповідей, які приємно здивували присутніх  своєю щирістю та правдивістю.

Відкритість гостя підкорила підлітків і розвіяла кордон між дорослими та дітьми, а щирі відповіді вселили віру у власні можливості та прекрасне майбутнє нашої країни.

Завдяки зустрічі з Волоцковою В.М. лідери отримали досвід спілкування  з представниками органів державної влади та корисну інформацію для практичної діяльності у сфері учнівського самоврядування.

Наступний етап проекту  -  районна акція «Точка зору», яка відбудеться у загальноосвітніх навчальних закладах Чугуївського  протягом листопада 2016 року.

Фоторепортаж https://vk.com/album-113631288_237404314

Переглядів: 369 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: