Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Листопад » 1 » Свято українського танцю
14:20
Свято українського танцю

27 жовтня 2016 року хореографічним колективом «Естрадний балет «ЮСАЛиЯ» було організовано та проведено свято українського танцю, яке відбулося у Коробочкинському НВК. У святі взяли участь діти Коробочкинського, Чкаловського та Леб’язького навчально-виховних комплексів, їх батьки, вчителі та працівники навчальних закладів, представники Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості.

Свято проходило в жанрі майстер-класу, в якому керівник хореографічного колективу «Естрадний балет «ЮСАЛіЯ» Кузнецова І.Л. навчала всіх учасників свята українському етнографічному танцю. Особливістю цього заходу стало те, що в ньому не було глядачів, танцювали всі – і діти 3-х років, і бабусі 70-років.

Головною метою організаторів було бажання розбудити генетичну пам'ять, та разом зі старовинними танцями дістати з глибин душі добро, любов, терпіння, тепло. Усі учасники свята вивчали історію нашої держави через український танець: чернігівські «Гречаники», житомирський «Яків», дніпровська «Ойра», полтавська «Старовинна полька», Харківський «Баламут» тощо. 

У кінці свята дітям було вручено солодощі. Як кажуть, всі розійшлись втомлені, але дуже задоволені. 

Переглядів: 352 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: