Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Травень » 22 » Свято-вшанування переможців інтелектуальних та творчих конкурсів
13:48
Свято-вшанування переможців інтелектуальних та творчих конкурсів

19 травня 2017 року відбулося районне свято-вшанування переможців інтелектуальних та творчих конкурсів.

Це свято подяки педагогам і учням, які завдяки своїй плідній праці разом досягли успіху. Ї

Це свято інтелектуальної та творчої еліти Чугуївського району!

До роботи над сценарієм ми – колектив ЧРЦДЮТ - готувалися дуже ретельно та індивідуально. Ми розмовляли з учнями та вчителями – героями та героїнями нашого свята. Визбирували історії та цікаві зізнання, а потім їх опрацьовували… у результаті, нам здається, вдалося зберегти звучання голосів талановитих людей, які відкрили професійні таємниці та поділилися своїм унікальним досвідом. Таким чином ми визначили важливі складові творчого процесу, який веде до справжніх перемог.

Дуже приємно зазначити, що переможців професійних, інтелектуальних та творчих конкурсів у 2016/2017 навчальному році було чимало. Грамотами Чугуївської районної державної адміністрації та Чугуївської районної ради та грошовими преміями були нагороджені більше ста педагогів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів Чугуївського району.

 

На святі були присутні: голова Чугуївської районної державної адміністрації Шошин Микола Миколайович, голова Чугуївської районної ради Бабієць Антон Анатолійович, заступник голови Чугуївської районної державної адміністрації Волоцкова Валентина Михайлівна, заступник голови Чугуївської районної ради, депутат районної ради від політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ковтун Інесса Юріївна, начальник відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації Бєлєвцова Тетяна Владиславівна, голови сільських та селищних рад, директори навчальних закладів, учителі, учні та їх батьки.

Концертну програму підготували вихованці ЧРЦДЮТ – переможці Міжнародних та Всеукраїнських творчих конкурсів: естрадний балет «Юсалія», керівник І.Л.Кузнєцова; колектив спортивного бального танцю «Вдохновение», керівник Т.М. Самойленко; театр пісні «Фламінго» керівники О.А.Шепет, С.Д.Філоненко. Ведучі свята: ГАВРИЛЮК НАТАЛІЯ – керівник гуртка Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості. ШУЛЬГА АНАСТАСІЯ – вихованка Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості, учениця Малинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. ЗІНЧУК МИКИТА – учень Мосьпанівського навчально-виховного комплексу.

Приємною несподіванкою для освітян став виступ талановитої скрипальки Вєти Мєльнікової – студентки Харківського музичного коледжу.

Дякуємо всім педагогам та вихованцям Центру, які були задіяні у підготовці та проведенні свята!

Переглядів: 272 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: