Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Червень » 10 » «ТАЛАНТИ ІІІ ТИСЯЧОЛІТТЯ»
11:56
«ТАЛАНТИ ІІІ ТИСЯЧОЛІТТЯ»

9 червня 2016 року в районному Будинку культури відбулося свято-вшанування учнів-переможців обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів інтелектуального, художньо-естетичного напрямків «Таланти ІІІ тисячоліття». Це  свято подяки педагогам і учням, які завдяки своїй плідній праці  разом досягли успіху, свято щирої вдячності всім тим, хто підтримує, розвиває, мотивує та дає змогу дитині і учителю стати успішними.

Під час театралізованого дійства вшановували тих, хто свою працею і талантом прославляє район. На виконання районної програми «Обдарована молодь» на 2016-2020 роки грошовими преміями нагороджено 47 учнів-переможців різноманітних конкурсів, два танцювальних колективи, три спортивні команди, колектив дитячої ТВ студії «ОбовсемКА». Подяками районної державної адміністрації та районної ради відзначені 62 педагоги, які підготували переможців та стали переможцями професійних конкурсів.

Щороку обласні, Всеукраїнські та міжнародні конкурси відкривають нам нові імена, презентують нові творчі ідеї, переконуючи нас у невичерпності здібностей та творчих можливостей учнівської молоді району.

Свято, підготовлене гуртківцями Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості, видалося видовищним, феєричним. У ньому об’єдналися і талант учасників, і майстерність постановників. Свято всемогутнього покликання, в якому талант і прагнення учнів, з’єдналися з мудрістю та терпінням вчителів, зміцнилися підтримкою батьків, переросли у творчість і отримали справжнє визнання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 502 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: