Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2012 » Травень » 28 » «Таланти ІІІ тисячоліття 2012»
16:15
«Таланти ІІІ тисячоліття 2012»

15 травня в Чугуївському районному будинку культури відбулося свято-вшанування вчителів та учнів - переможців інтелектуальних та творчих конкурсів «Таланти ІІІ тисячоліття 2012».

«Таланти ІІІ тисячоліття 2012» - це свято подяки педагогам і учням, які своєю працею зуміли знайти таланти, відшліфувати його і разом досягти успіху.

Під час театралізованого концерту глядачі поринули в атмосферу парку де зустріли листонош, справжній оркестр, скульптур (актори в гримі) та героїв з кінофільму «Мері Поппінс до побачення». 

На святі зустрілись досвідчена та юна еліта науки і творчості Чугуївського району, де відчувалась енергетика не тільки перемог, але і енергетика, яка вражала загадковим поєднання розуму, щирості души та надзвичайної любові до всіх освітян. Подія, яка відбулась в районі дозволила відчути єдність між вчителями та учнями та опинитися з героями кінофільму в справжньому парку науки та творчості.





Переглядів: 603 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: