Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Лютий » 20 » Територія здоров'я
15:15
Територія здоров'я

19 лютого 2015 року в приміщенні арт-клубу "Чемодан" відбувся районний практичний семінар районної школи лідерів "NEW-формат" за темою "Територія здоров'я".

У семінарі взяли участь куратори та лідери учнівського самоврядування 19-ти навчально-виховних закладів району.

Учасників семінару привітали методист методичного кабінету відділу освіти Чугуївської райдержадміністрації Крицина Л. І. та директор Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості Чехачова Л.М. 

Вступну частину було присвячено організації районної акції в підтримку сімей військовослужбовців  - учасників АТО "Лист другу". Заступник військового комісару Чугуївського об'єднаного райвійськомату майор Горшков В.Д. подякував лідерам за їх активну громадянську позицію, національну свідомість та відповідальність за долю країни. 

У теоретичній частині куратор школи лідерів Даценко І.В. ознайомила слухачів з юридичними аспектами надання невідкладної допомоги, а саме:

  • Як грамотно надати невідкладну допомогу, щоб не зашкодити потерпілому та собі?
  • В яких ситуаціях необхідно надавати допомогу, а в яких категорично заборонено?
  • Коли надання невідкладної допомоги потребує дозволу і хто його може дати?

Учасники семінару сформулювали алгоритм дій при наданні невідкладної допомоги у критичній ситуації.

У практичній частині, яка відбулась у спортивній залі КЗ "ДЮСШ", були проведені показові виступи вихованців громадської Чугуївської районної організації "ІРІМІ" (тренер Литвинов С.А.) та відділення самбо сільської ДЮСШ ФСТ "Колос" (тренер Кравченко Г.О.). Всі бажаючі мали змогу стати учасниками майстер-класу з самооборони "Захисти себе сам".

Своїми враженнями лідери районного учнівського самоврядування ділилися з кореспондентом дитячої телестудії "ОбовсемКа" та з захопленням розповідали про набуті знання та навички під час семінару.

 

Переглядів: 416 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: