Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2017 » Червень » 21 » «УАЛ Форум: відповідальне лідерство»
08:39
«УАЛ Форум: відповідальне лідерство»

20 червня 2017 року в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбувся “УАЛ Форум: відповідальне лідерство”. Організатор – Українська Академія Лідерства.

У форумі взяла участь Курукіна Т.І. завідувач художньо-естетичним відділом Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості, яка із задоволенням поділиться цікавою та корисною інформацією, отриманою на форумі з лідерами учнівського самоврядування:

«УАЛ форум - це одноденний освітній захід, який об’єднує активну молодь у віці від 16 до 19 років та провідних лідерів країни у сфері медіа, політики, освіти, бізнесу, благодійності, культури, міжнародних відносин в одну комунікаційну платформу.

Організатори заходу представили активній молоді прикладні моделі відповідального лідерства в різних сферах суспільного розвитку на прикладі особистого досвіду провідних діячів України.

Спікерами форуму виступили: керівник Української академії лідерства Роман Тичківській; віце-президент організації «Youth of the European People's Party» Інна Корсун; президент групи компаній «Фактор», віце-президент Харківського офісу Європейської бізнес асоціації Сергій Політучий; журналіст, редактор, теле та радіоведучий, медіа-експерт, медіа-тренер, ведучий авторського проекту «Пора року» на Радіо-Ера Андрій Куліков, та інші відомі в своїх сферах діяльності харків'яни, в тому числі журналісти, благодійники, громадські діячі»

Слід зазначити, що в майбутньому лідери учнівського самоврядування зможуть пройти навчання в Українській академії лідерства.

  • Програма особистого і суспільного розвитку розрахована на 10 місяців. Навчання в академії - безкоштовне.
  • Тематика занять охоплює різні сфери - освіту, бізнес, політику, громадську діяльність, культуру і мистецтво, міжнародні відносини.
  • В рамках курсу академії випускники відвідують інші міста країни і світу, дізнаються культуру і традиції різних народів.
  • Центри УАЛ розташовані в Харкові, Києві, Львові, Миколаєві та Полтаві.
  • Завдання академії - дати молоді інструменти для особистого розвитку і навчити відповідальному лідерству.

Академію закінчили 39 молодих людей, 200 завершують навчання.

Увага!!!

Українська Академія Лідерства оголошує про відбір студентів

на новий навчальний рік!

Детальна інформація: http://euro.kharkiv.ua/?p=17988

Переглядів: 480 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: