Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Березень » 6 » Відкрите заняття гуртка «Конструювання та моделювання одягу», керівник Бєлєвцева Маргарита Борисівна
15:23
Відкрите заняття гуртка «Конструювання та моделювання одягу», керівник Бєлєвцева Маргарита Борисівна

         5 березня 2016 року на базі Малинівської гімназії  відбулось відкрите заняття гуртка «Конструювання та моделювання одягу», керівник Бєлєвцева Маргарита Борисівна.

            Заняття було проведено на належному організаційно-методичному рівні. Введення в тему заняття, експрес-опитування вихованців, ознайомлення з історією виникнення жіночого  одягу, ознайомлення з творчістю сучасних дизайнерів, вивчення різних стилів одягу, виконання практичної роботи – все це в повній мірі відповідало темі відкритого заняття «Маленькие секретики большой одежды».

           Не залишилась без уваги адміністрації ЧРЦДЮТ виставка робіт вихованців гуртка, на якій були представлені вироби з тканини (ляльки, м’які іграшки, серветки, сувеніри), а також моделі жіночого одягу, що виготовлені вихованцями старшої групи.

             Зацікавленість вихованців гуртка навчанням, бажання створювати власноруч одяг,  оволодівати різними техніками декоративно-прикладним мистецтвом – головна ознака гуртка «Конструювання та моделювання одягу». 

Переглядів: 461 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: