Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Травень » 2 » Виїзні тренінги в освітніх закладах району
09:30
Виїзні тренінги в освітніх закладах району

Колектив Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості 25.04.2018 року здійснив виїзди до Великобабчанського та Зарожненського навчально-виховних комплексів, з метою проведення тренінгових занять, спрямованих на формування в учнів сталого відчуття впевненості у собі та позитивного ставлення до життя, створення комфортних умов та емоційно безпечного простору для їх максимального особистісного розвитку.

Під час зустрічі учні прослухали інформацію про мову міміки та жестів, про те, чому важливо багато рухатися і відчувати себе вільно та невимушено, про методи розвитку ораторських і комунікативних здібностей та про прийоми самопідтримки, які можна використовувати для стабілізації свого емоційного стану та відчуття твердості і рішучості у своїх діях. Усі набутті знання учні закріпили практичними вправами.

Цікавим завершенням зустрічі стала ще одна творча вправа, завданням якої було створення учасниками тренінгу кольорового дерева настрою.

Реалізація цього заходу стала можливою завдяки підтримці відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації та співпраці з адміністрацією освітніх закладів району.

Переглядів: 525 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: