Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Листопад » 23 » Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!
19:55
Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

23 листопада 2016 року Віктор Коваленко, перший заступник голови Харківської обласної ради, привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку із професійним святом.

Працівники медіасфери Харківської області під час сьогоднішнього урочистого прийому у Будинку рад отримали відзнаки Харківської обласної ради за вагомий внесок у впровадження новітніх інформаційних технологій, значні трудові здобутки у сфері телекомунікацій і зв’язку та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

«Ваша професія – одна з найважливіших. Адже саме завдяки вам сьогодні ми маємо правдиву інформацію, про події у зоні АТО та у суспільстві у цілому. А завдяки професіоналізму технічних працівників, тих, хто забезпечує процес виходу новин, аналітичних передач на телеекрани, у радіоефір, ми усі маємо змогу поринути у різнобарвний інформаційний простір та відчувати пульс багатогранного життя Харківщини, –  зазначив перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко. – Від імені депутатського корпусу бажаю усім, чиє життя пов’язане з роботою зв’язку, радіо та телебачення, невичерпного натхнення, радості та задоволення від роботи”.

Курукіна Тетяна Іванівна, завідувач художньо-естетичного відділу ЧРЦДЮТ, керівник дитячої телевізійної студії «ОБОВСЕМКА», нагороджена грамотою та відзнакою Харківської обласної ради за вагомий внесок у впровадження новітніх технологій, значні трудові здобутки у сфері телекомунікацій і зв’язку та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Вітаємо, Тетяно Іванівно, із нагородженням!

Переглядів: 300 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: