Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2016 » Квітень » 1 » Захист досвіду роботи Курукіної Т.І.
14:28
Захист досвіду роботи Курукіної Т.І.

30 березня 2016 року на засіданні ради методичного кабінету відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації керівник дитячої ТВ студія «ОбовсемКа» Курукіна Тетяна Іванівна захистила досвід роботи за темою: «Формування соціальної відповідальності підлітків засобами дитячих телевізійних програм».

Демонстрація відео сюжетів, створених за три роки, презентація авторської програми «Дитяче телебачення», ознайомлення з формами та методами формування соціальної відповідальності вихованців – все це у повній мірі розкрило основні принципи діяльності Тетяни Іванівни щодо реалізації інноваційного проекту «Дитяче телебачення «ОбовсемКа».

За підсумками захисту досвіду роботи адміністрацією ЧРЦДЮТ було направлено подання до атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації про встановлення педагогічного звання «Керівник гуртка-методист» Курукіній Тетяні Іванівні. 

 

Переглядів: 345 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: