Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Лютий » 9 » Збір Харківської обласної ради старшокласників, присвячений реалізації у районах (містах) області проекту «Допоможи герою АТО»
10:18
Збір Харківської обласної ради старшокласників, присвячений реалізації у районах (містах) області проекту «Допоможи герою АТО»

       

 

7 лютого 2015 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся збір Харківської обласної ради старшокласників, присвячений національно-патріотичному вихованню учнівської молоді Харківщини.

            На збір були запрошені  воїни батальйонів міліції особливого призначення «Слобожанщина» та Національної гвардії України, які захищали нашу країну, а також представники Харківської громадської ініціативи «Школярам про АТО» та благодійного фонду «Всеукраїнський благодійний фонд «Єдина родина», з якими співпрацює Харківська обласна рада старшокласників.

          Під час зборів відбулося обговорення реалізації проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО»,   що реалізується    районними  (міським) радами старшокласників з серпня 2014року.  

На засіданні Харківської обласної ради старшокласників Чугуївський район представляли: координатор районної школи учнівського самоврядування Даценко І.В. та вихованка районної школи лідерів «NEW-формат» Борзиленко Анжела, учениця 11 класу Кочетоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка звітувала про реалізацію проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО» у Чугуївському районі.

          Лідери навчальних закладів Чугуївського району організували та провели акцію «Лист солдату». Біля двохсот листів, малюнків, листівок, а також оберегів, виготовлених дитячими руками було передано 19 листопада 2014 року на площі Свободи у м. Харків військовослужбовцям 22-ого батальйону територіальної оборони Харківської області, які повернулись із зони АТО.

          Вихованцями школи лідерів сумісно з творчою групою «Стимул» створено соціальний ролик «Папа» (переможець Чугуївського районного фестивалю соціальних роликів), який транслювався на Чугуївському районному телеканалі «Слобожанка» та демонструвався військовослужбовцям В/Ч-А3501

      Бійці та представники громадських та волонтерських організацій подякували лідерам, які в тяжкій для країни час виявляють високий рівень громадської активності, готовність практичними діями зміцнювати Україну,  турбуватися про її цілісність і суверенітет.

 

Переглядів: 428 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: