Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2018 » Лютий » 22 » Зустріч лідерів Чугуївського району
16:24
Зустріч лідерів Чугуївського району

22.02.2018 року в Чугуївському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулась зустріч з лідерами учнівського самоврядування освітніх закладів в рамках роботи районної школи «NEW-формат.

У заході взяли участь 16 лідерів з 7 освітніх закладів району та куратори учнівського самоврядування шкіл.

Розпочалось засідання районної ради учнівського самоврядування тренінговими вправами, спрямованими на розвиток організаторських, комунікативних, лідерських якостей. Учасники навчалися презентувати себе, домовлятися про зустріч зі своїми однолітками, та спілкуватися з ними на будь-які теми, висловлюючи свою думку чітко і лаконічно, обмінювались враженнями від виконаних вправ та компліментами.

Також, куратор районної школи лідерів «NEW-формат» Сафронова Вікторія Ігорівна (практичний психолог ЧРЦДЮТ) та методист Чугуївського районного Центру дитячої та юнацької творчості Храмцова Олена Іванівна ознайомили лідерів з екскурсійними подорожами, які плануються в найближчий час в Чугуївському районному Центрі туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та обласному Палаці творчості.

На практичному заняття з «Основ класичного танцю» учасники відточували свою майстерність у танцювальних рухах, виконуючи вальс та готувалися до участі в організації Балу Весни.

Переглядів: 334 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: