Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Квітень » 23 » Практичний семінар-тренінг для молодих педагогів
11:13
Практичний семінар-тренінг для молодих педагогів

З метою формування професійної компетентності молодих педагогів району, актуалізації проблем сучасної педагогічної науки, розвитку нестандартних підходів до виховання дітей   22.04.2015 року   на базі КЗ «Чугуївський районний будинок культури» відбувся районний практичний семінар-тренінг для молодих педагогів «Впевненість у собі як складова професійної компетентності педагога» у рамках роботи районного методичного об’єднання. 

В ході семінару-тренінгу відбулось знайомство молодих педагогів з результатами анкетування, окреслення кола питань, які хвилюють молодих педагогів і які покладені в основу семінару-тренінгу. Учасники семінару мали змогу дати відповіді кореспондентам дитячого телебачення «Обовсемка» під час проведення експрес-інтерв’ю. З традицією гостей зустрічали в арт-клубі «Чемодан», де за чашкою кави відбулося введення у тему семінару та знайомство з результатами психодіагностики. Акторський тренаж, моделювання педагогічних ситуацій, арт-терапевтичні вправи, вміння виговорювати складні слова, правильно жестикулювати – все це відбувалось під час проведення тренінгу з акторської майстерності на сцені РБК.

Наступний етап семінару був присвячений безпосередньо вмінню обертати впевненість у собі, находити вихід із складних педагогічних ситуацій, використовувати свої сильні сторони. Також молоді педагоги ознайомились з методом «рефрейминг», який спробували використати на практиці. Як провести цікавий нестандартний виховний захід, завоювати авторитет у дітей та батьків? Відповіді на ці питання були розглянуті під час знайомства молодих педагогів з досвідом організації різноманітних масових заходів педагогами ЧРЦДЮТ.

Вмінню ставити цілі, чітко планувати свою роботу, ефективно використовувати час молоді педагоги вчились на тренінгу по тайм-менеджменту. В ході проведення семінару педагоги прийшли до висновку, що формула впевненості у кожного своя, але впевненість у собі можливо повисити в результаті роботи над собою.   

Переглядів: 514 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: