Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2015 » Квітень » 23

З метою формування професійної компетентності молодих педагогів району, актуалізації проблем сучасної педагогічної науки, розвитку нестандартних підходів до виховання дітей   22.04.2015 року   на базі КЗ «Чугуївський районний будинок культури» відбувся районний практичний семінар-тренінг для молодих педагогів «Впевненість у собі як складова професійної компетентності педагога» у рамках роботи районного методичного об’єднання. 

В ході семінару-тренінгу відбулось знайомство молодих педагогів з результатами анкетування, окреслення кола питань, які хвилюють молодих педагогів і які покладені в основу семінару-тренінгу. Учасники семінару мали змогу дати відповіді кореспондентам дитячого телебачення «Обовсемка» під час проведення експрес-інтерв’ю. З традицією гостей зустрічали в арт-клубі «Чемодан», де за чашкою кави відбулося введення у тему семінару та знайомство з результатами психодіагност ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2015 | Коментарі (0)