Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2013 » Листопад » 1 » Семінар для лідерів учнівського самоврядування
12:54
Семінар для лідерів учнівського самоврядування



31.10.2013 в приміщенні арт-клуба "Чемодан" на базі РБК відбувся районний семінар для лідерів учнівського самоврядування "NEW_формат" за темою "Учнівське самоврядування "за" та "проти". 

Семінар складався з двох частин.
Перша частина - творча. Учасникам було запропоновано зануритися в історію учнівського самоврядування та за допомогою Курукіної Т.І. пройти шляхами становлення дитячих рухів та об'єднань. 

Перед лідерами шкіл куратором районного учнівського самоврядування Даценко І.В. було поставлене питання "Чи повинне існувати учнівське самоврядування?" Дискусія завершилась тим, що учасники самостійно вирішили ступінь важливості учнівського самоврядування в сучасному шкільному житті.

Друга частина семінару мала практичний характер і була проведена у вигляді інтерактивного тренінгу "Дружба в епоху Інтернету" у рамках Міжнародного проекту "Щасливе дитинство" тренером-аспірантом Державної Академії культури Сухановою Світланою.

Дякуємо всім учасникам та тренерам за чудово проведений час разом!
До нових зустрічей!


Переглядів: 566 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: