Колективом ЧРЦДЮТ у формі невимушених, але відвертих бесід та інтерв'ю було з'ясовано: трансформація освіти є НЕОБХІДНОЮ.



Головна » 2013 » Листопад » 7 » «Учитель року – 2014»
00:14
«Учитель року – 2014»


04 листопада 2013 року в районному відділі освіти пройшов відбірковий етап районного конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2014». Методист Центру Храмцова Олена Іванівна підготувала та провела з педагогами-конкурсантами практичну частину конкурсу.
Головною метою цієї зустрічі було виявити педагогів, які вміють:
-          нестандартно мислити;
-          знаходити вирішення будь-яких педагогічних ситуацій;
-          мають свіжий погляд на проблеми навчання та виховання сучасних дітей;
Для досягнення поставної мети учасникам необхідно було виконати ряд конкурсних завдань, які відрізнялись від традиційних конкурсів педагогічної майстерності. Наприклад, педагоги презентували свій навчальний предмет, використовуючи в своєму виступі слово «МУХОМОР», пояснювали зміст  відомихприслів’ївсамим маленьким учням.   А щемалювали, вчились слухати один одного та знаходити багато рішень  однієї проблеми. Робота в команді, активне спілкування, уявлення себе у різноманітних образах – всі ці завдання педагоги виконували з дитячим азартом.
Коли наприкінці заходу спостерігаєш за посмішками на обличчях людей, то розумієш, що момент присутності душі в цьому конкурсі був, а  це означає, що отриманий творчий заряд  обов’язково  перейде до дітей!

Переглядів: 439 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: